TV 2 Play
Min konto
Finn biler og biltester

BMW 7-Serie

BMW 7-Serie

Dette er andre generasjon av BMWs flaggskip, 7-serien. Med sine 4,91 meter er dette en diger bil. BMW la inn alt de hadde av teknisk kompetanse og brukte på mange måter 7-serien som et utstillingsvindu. Mye av det vi først fikk se på denne modellen, ble senere filtrert «nedover» i produktutvalget.
De få som var så heldige å kunne kjøpe denne bilen sent på 80-tallet/tidlig på 90-tallet, kunne boltre seg i gjennomført luksus. Integrert telefon var nesten uhørt denne gangen, men BMW ga seg ikke med det. Du kunne også få 7-serien din utstyrt med telefaks! Baksetepassasjerene hadde egen enhet for å betjene stereo- og klimaanlegg. Du kunne få kjøleboks i midtkonsollen (med integrerte krystallglass), nøttetre-bord, varme også i baksetet og selvfølgelig integrerte fotstøtter.
Men hva om du heller ville kjøre bil enn å boltre deg i all denne luksusen? Vel, størrelsen lar seg ikke skjule og dette er en mindre dynamisk bil enn sine mindre søsken. Likevel er kjøreegenskapene imponerende presise. På vinteren er den skummel eller morsom, alt ettersom. En fantastisk sladdebil for dem som liker å gjøre sånt.
Mye bruktimport har gjort sitt til at du i dag kan plukke opp denne 7-serien for småpenger. En del tvilsomme kjøpegrupper har også gjort sitt for å gi den et belastet image. Men uavhengig av dette er 7-serien fortsatt en storbil ganske utenom det vanlige.

+ Pluss

Legendarisk luksusslede
Og nå får du den billig!

- Minus

Tvilsom image
Mange lurvete eksemplarer på markedet

Siste nytt om BMW