Finn biler og biltester

BMW 7-Serie

BMW 7-Serie

Halvveis ut på 90-tallet var det klart for tredje generasjon av BMWs flaggskip. Denne 7-serien flyttet grensene ytterligere og blir sett på som en av de mest vellykkede og gjennomførte luksusbilene noensinne. Samtidig var det den siste 7-serien med konservativt design. Dette er mest av alt en videreføring av linjene til forgjengeren. Men det er litt strammere, litt mer sporty og mer elegant.
BMW pøste igjen på med alt det konsernet hadde å by på, både av teknikk, komfort og luksusløsninger. 7-serien er en real godtepose for gadget-freaker. De fleste tok seg råd til å inkludere en solid utstyrsliste – noe som absolutt ikke var billig. Mange har regnsensor, elektriske seter med minne, navigasjon, selvregulerende xenonlamper, stereo med 20 høyttalere, varme i rattet osv.
BMW kompromisset heller ikke på kjøreegenskapene. Til å være en så stor bil, er 7-serien usedvanlig lett håndterlig. Selvfølgelig en drøm på langkjøring og motorveier. Men også morsom å kjøre aktivt på svingete landevei. På glatte, norske vinterveier er det kanskje ikke alltid like morsomt, men avansert elektronikk hjelper deg ut av mange potensielt vanskelige situasjoner.
Det er ikke mange biler som slår 7-serien på lekkert interiør. Selv om den begynner å få mange år på baken, ser dette fortsatt svært moderne ut. Kvalitet og finish er også av høy klasse.

+ Pluss

En av de beste bilene BMW har bygget
Klassisk eleganse

- Minus

Service og reparasjoner kan bli astronomisk dyrt
Voldsomt verditap

Siste nytt om BMW

Antall visninger