Finn biler og biltester

BMW X5

BMW X5

Første generasjon X5 hang med godt også mot slutten, men da denne kom føltes den plutselig gammel. BMW ga nemlig X5 et skikkelig løft på de aller fleste områder og feide unna konkurrenter som hadde begynt å yppe seg.
Bilen vokste seg også adskillig større. Her tok BMW kritikken mot forgjengeren på alvor. To smarte ekstraseter bakerst gjør X5 til sjuseter. Når de ikke er i bruk, er bagasjeplassen imponerende stor.
Mange fryktet at dette skulle gå ut over kjøreegenskapene, men her har BMW-ingeniørene gjort en solid jobb. Du merker at bilen har vokst, men den er likevel imponerende kjapp og presis. Med litt motor innabords, er sportsbilfølelsen der med en gang. På dette området er det nesten bare Porsche Cayenne som kan måle seg med BMW-en.
Interiøret er elegant og bunnsolid – med svært lite staffasje. Hvis første eier var forsiktig med ekstrautstyret, kan det nesten se spartansk ut.
3-liters diesel er mest vanlige motorisering. 235 hk gir fint overskudd over hele registeret og kler bilen godt. Den er også imponerende på utslipp og forbruk.

+ Pluss

Vesentlig større enn forgjengeren
SUV og nesten-sportsbil i ett

- Minus

Trives ikke spesielt godt i parkeringshus eller trange bygater.
Dyr i utgangpunktet - fryktelig dyr med mye utstyr.

Siste nytt om BMW

Antall visninger