Finn biler og biltester

Chrysler Voyager

Chrysler Voyager

Denne modellen har røtter helt tilbake til 1984 og var en av pionerene i flerbruksbil-segmentet. Det unike i forhold til konkurrentene er at bilen ble utviklet som en personbil fra bunnen av, med god plass til passasjerer og bagasje.
Designet er firkantet og funksjonelt. Chrysler tok seg bare råd til én skyvedør bak, og det gjør inn/utstigning litt kronglete.
Voyager er skreddersydd for brede amerikanske highwayer som stort sett går rett fram. Det betyr at den ikke akkurat stortrives på svingete norske bygdeveier. Som regel mye utstyr og sterke motorer, med høyt forbruk. En del bruktimport gjør at du også kan finne bilen som Dodge Caravan og Plymouth Voyager. Sofamyke seter (som fort blir nedsittet) og interiør med svært mye billigplast.

Vanlige feil og problemer

benny mener benny quote NAFs statistikker viser at Voyager er himmelhøyt over gjennomsnittet når det gjelder antall feil og mangler. Og eierne oppgir at de er svært lite fornøyd med bilens kvalitet. Med andre ord: Det er en del å se opp for! Vi begynner med det viktigste først: automatkassa. Den er både dårlig og dyr. Olje i kjølevann er et typisk Chrysler-problem og tyder på defekt topp-pakning. Defekte støtdempere, knekte fjærer, defekte bremser og dårlig håndbrekk er noen av de andre svakhetene. Rust sees først på bakluka rundt bakvinduet, ved hjulbuer og i nedkant av bakskjermen.

+ Pluss

Mange har mye utstyr
Varebil-plass med personbilegenskaper

- Minus

Diffuse kjøreegenskaper, mye teknisk tull
Føles veldig gammel nå

Beste kjøp

En strøken éneiers 3,3 SE syvseter med skinninteriør, ny girkasse og nye topp-pakninger. Som i tillegg har NAF-test, fersk EU-godkjenning og som selges med lang bruktbilgaranti.

Styr unna

Ja, det er kanskje det beste…

Kjøpt ny av

Familier som trengte mye plass. Mange kjøpte i kombi-versjon. Da har ungene det trangt, men det er til gjengjeld plass til store mengder bagasje.

Siste nytt om Chrysler