Finn biler og biltester

Dodge Ram

Dodge Ram

Vanlige feil og problemer

benny mener benny quote På Ram må du sjekke bremsene. Bremseskivene både foran og bak kan være rustne og/eller ha kast. Rust er også et problem på bremserørene. Forstillingen er et annet svakt punkt. Hjelpesnekkeforinger og pitmannarm bør sjekkes nøye. Det samme bør gjøres med endeledd og bærekuler. På noen biler – særlig de som har gått langt og har trukket tungt – kan automatgirkassen være slitt. Slitt skinn i interiøret er også en svakhet – både at det blir fort slitt og veldig lett skittent. Vær også oppmerksom på at en del av bilene skal ha hastighetsbegrenser.

Beste kjøp

Mye smak og behag ute og går her, men vi mener at en Ram 5,9-liter dieselmotor er et godt valg. Pass også på at du får en bil som er fritatt for bestemmelsene om hastighetsbegrenser. Det føles litt meningsløst å ha en bil med godt over 300 hk som har topphastighet på bare 90 km/t!

Styr unna

Noen biler er registrert som lastebiler over 7,5 tonn og går ofte under navnet «Truck Masters», «Multivan» og «Tri-Star». På disse er bakfjæringen ombygd og de er alt annet enn komfortable. Det er også vanskelig – nesten umulig – å få tak i dekk med riktig load-indeks, noe du må ha for å få bilen gjennom EU-kontrollen.

Kjøpt ny av

Folk som ALDRI ville vurdert en japansk pickup.

Sjekk også

Chevrolet Tahoe (2000-2005)

Dette er en diger og temmelig primitiv bil som særlig i starten solgte veldig bra - takket være norske avgiftsregler. Tahoe har fokus på komfort, og på rette..

Ford Excursion (2000-2002)

Full Size Sport Utility Vehicle kaller Ford den selv – og full size skal det være sikkert og visst at den er. Excursion er en av de største bilene du kan kjø..

Siste nytt om Dodge