TV 2 Play
Min konto
Finn biler og biltester

Honda CR-V

Honda CR-V

Andre generasjon CR-V var en av de aller beste bilene i klassen i mange år. Men konkurransen ble stadig tøffere og det gjorde at Honda valgte å gå en litt annen vei med tredje generasjon av sin medium-SUV.
CR-V ble nå adskillig mer personbil. Reservehjulet forsvant bort fra bakluka og Jeep-faktoren ble tonet kraftig ned. Mer høy stasjonsvogn med firehjulstrekk – mindre SUV.
Det som imidlertid vakte mest oppsikt, er fronten. Hva Honda egentlig tenkte med dette er vanskelig å skjønne. Det ser – i de flestes øyne – direkte uharmonisk ut og mange kjøpte bilen i sort mest for å tone ned kontrasten mellom støtfanger og grill foran.
Heldigvis er det mye annet som er positivt med CR-V. Dette er en av de mest komfortable og lettkjørte bilene i klassen. Innvendig er oppturen stor sammenlignet med forrige CR-V, både design og materialvalg er blitt langt mer eksklusivt. Plassen er også god. Pluss for fleksible løsninger som skyvbart baksete i lengden og mange praktiske smårom.
CR-V blir normalt sammenlignet med RAV4, X-Trail og Outlander (for å nevne noen), men de best utstyrte modellene nærmer seg helt klart status-SUV-ene i dette segmentet.

Hva skal du betale

En 2007 modell CR-V koster ca 260 000 kr. Biler med lite utstyr og bensinmotor er tungsolgte.

+ Pluss

Den mest eksklusive japaneren i klassen
Komfort og kjøreegenskaper

- Minus

Enkelt firehjulstrekk-system
Designet på fronten

Kjøpt ny av

De som vil ha SUV-egenskaper, men ikke vil kjøre rundt i en jeep.

Sjekk også

Volkswagen Tiguan (2009-2009)

Det er bare å bøye seg i støvet og grusen og snøen – Tiguan klatret rett til topps i debutåret 2008 og ble mest solgte firehjulstrekker i Norge. Den bygges p..

Subaru Forester (2009-2009)

Forester debuterte i 1997 som en krysning mellom stasjonsvogn og SUV, mens tredje generasjon fra 2008 vokste på alle kanter og tok steget over i den rene SUV..

Audi Q5 (2009-2009)

Digre Q7 var gjev i starten, men ble fort en fy-bil som søpler ned miljøet og gir feil signaler. Også Audi måtte komme med noe mer moderat, og i 2008 kjørte ..

Siste nytt om Honda