Finn biler og biltester

Nissan Note

Nissan Note

Mini-MPV, eller om du vil: liten flerbruksbil. Nissan Note er beregnet på de som er ute etter en bil med kompakte ytre mål, men plass til mye innvendig. Sammen med søstermodellen Renault Modus og til dels Opel Meriva, forsøker Note å skaffe seg en nisje hakket under Scenic og C-Max og alle de andre medium-flerbrukerne.
Plassen i kupeen er imponerende bra. Her sitter fire voksne godt og luftig. Men Nissan har spart på de smarte interiørløsningene. Baksetet er delt og kan skyves i lengderetningen, men der stopper det. Det er ikke mulig å få flatt gulv i bagasjerommet og lasteterskelen er unødvendig høy. Med baksetene i bakerste stilling er bagasjeplassen liten.
1,4-liters bensin er minste motorisering. Med den innabords kan du glemme følelsen av overskudd. 1,6-liter med 110 hk er langt morsommere – hvis du da ikke går for fornuftsvalget som er 1,5 diesel.

Vanlige feil og problemer

benny mener benny quote Nissan Note er veldig gode biler, uten noen kjente feil og mangler. Jeg anbefaler imidlertid på det sterkeste en bil med ESP. Visste du forresten at Note med 68 hk dieselmotor har høyere CO2-utslipp enn den med 86 hk?

+ Pluss

Mye plass
Pent og ganske sporty design

- Minus

Noen biler ble solgt uten antispinn. Styr unna.
Mangler flerbruks-løsninger

Beste kjøp

Velutstyrt Note med ESP og den største dieselmotoren på 86 hk.

Styr unna

Biler uten ESP.

Siste nytt om Nissan

Antall visninger