TV 2 Play
Min konto
Finn biler og biltester

Porsche Cayenne

Porsche Cayenne

SUV fra Porsche? Puristene grøsset, men kjøperne stilte seg i kø! Porsche gikk i kompaniskap med VW om utviklingen, fikk dem til å ta store deler av regningen – og kunne attpåtil selge Cayenne til en langt høyere pris enn VW kunne ta for Touareg. Dette har vært god butikk for fabrikken!
Visuelt har de to produsentene vært flinke til å skille bilene, selv om veldig mye er felles. Cayenne har fantastiske kjøreegenskaper til å være en så høy bil. Klart mest moro med turbo, men «standard»-versjonen duger godt den også.
Svært mye bruktimport har presset prisene, og stadig større fokus på miljø har heller ikke vært spesielt positivt for Cayenne. Størrelsen til tross er dette bare femseter og den innvendige plassen imponerer ikke spesielt.

+ Pluss

Sporty og gjennomført interiør
SUV og sportsbil i ett

- Minus

Langt fra billig bilhold
Er det en ekte Porsche?

Sjekk også

BMW X5 (1999-2006)

Sportsbil og SUV i ett? Det manglet ikke på ambisjonene da BMW lanserte sin første SUV. De gjør sjelden ting halvveis i München, og selv om denne er produser..

Audi Q7 (2009-2009)

Nå er monster-SUVen Q7 ute med V12-diesel på 6 liter, 500 hester og 1000 Nm i moment, vekt 2,6 tonn, pris bortimot 2,5 millioner - og tidspunktet kunne ikke ..

Siste nytt om Porsche