Finn biler og biltester

Renault Modus

Renault Modus

Etter kjempesuksessen med Scenic, mente Renault det var en god idé å forsøke samme oppskrift en klasse under. Dermed ble Modus født. Bilen er basert på Clio, men er adskillig mer høyreist.
Dessverre tok Renault en del snarveier på det som var Scenics største styrker, nemlig de smarte og fleksible interiørløsningene. Baksetet på Modus er skyvbart i lengderetningen og bilen har noen små oppbevaringsrom under gulvmattene, men så er det slutt på godsakene. Dermed blir hele bilen litt meningsløs – med mindre du er ekstremt opptatt av stor takhøyde.
I 2008 fikk Modus en facelift og da ble også Grand-versjonen lansert. Den har vokst i lengderetningen, noe som spesielt kommer bagasjerommet til gode. Salget har vært tregt i hele Europa og her hjemme har Modus knapt vært synlig på salgsstatistikkene.

+ Pluss

En av de sikreste bilene i klassen
Rommelig småbil

- Minus

1,2 og 1,4 bensin blir for knapt for denne bilen
For få smarte løsninger

Beste kjøp

Største motor, masse utstyr og en morsom og frisk fargekombinasjon gjør dette til en fargeklatt.

Styr unna

Biler med kjedelig farge, minste motor og lite utstyr.

Sjekk også

Citroën C3 (2002-2009)

De franske bilfabrikkene har gode tradisjoner med småbiler. C3-forgjenger Citroën Saxo er et svært vanlig syn lenger sør i Europa, og C3 har fulgt opp bra. ..

Peugeot 207 (2009-2009)

Peugeot 207 fra 2006 fortsetter i forgjengeren 206’ suksessrike hjulspor, og den ble mest solgte bilmodell i Europa i 2007. I Norge var den nr. 2 blant småbi..

Nissan Note (2006-2013)

Mini-MPV, eller om du vil: liten flerbruksbil. Nissan Note er beregnet på de som er ute etter en bil med kompakte ytre mål, men plass til mye innvendig. Samm..

Siste nytt om Renault