0

du sier man skal styre unna 2,4 bensinutgaven. hva er begrunnelsen for dette?

spurt 2011-02-07 20:08:14 +0100

Hei! Du sier man skal styre unna 2,4 bensinutgaven. Hva er begrunnelsen for dette??

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-02-07 21:58:42 +0100

Benny har nok vært litt upresis her. Du skal ligge unna ALT som står KIA på! Hvorfor kjøpe KIa når alt annet er himmelvid bedre!!? Men liker du generellt IKKE kvalitetsbiler, lite støy, komfort, gode kjøreegenskaper og solid kvalitets-følelse- men heller foretrekker det helt motsatte- så er jo KIA virkelig noe å satse på! Den absolutt eneste grunnen til at salgsprisene på dem er lave- er at ingen frivillig vil ha dem! Det er ikke et bra kjøp- for du må gi den vekk når du skjønner at det var et håpløst kjøp! KIA er bilen de satte den absolutt kjipeste plasten som var å oppdrive- til interiør og dashbord. KIA er bilen de brukte de tynneste metalplatene og de absolutt dårligste setene de kunne skaffe. Støynivået er på nivå med en sirkelsag og gleden og lysten til å legge ut på langtur er ca det samme som å klippe Ullevål stadion...med en neglesaks...i januar. Hvorfor har du i det hele tatt vurdert KIA- er mitt spørsmål.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-02-08 17:25:53 +0100

Hei! Jeg har kjørt Kia med dieselmotor og forhjulstrekk de siste ti åra. Er veldig godt fornøyd både med bil og service. Som alle andre biler har vel også disse sine svakheter. Når en ser på bruktbilprisen for Kia Sorento så kan jeg av disse ikke lese at bilene gis bort.Jeg ønsker meg en 4WD, derfor vvurderes Sorento.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-04-06 00:07:56 +0100

Hei. Ser at det er enkelte som er svært så negative til Kia Sorento. Mitt spørsmål er da: Har vedkommende hatt/ kjørt en selv? Jeg for min del, har hatt en Kia Sorento 2003 2,4 CRDI i snart to år no. Er veldig fornøyd med bilen og ikke hatt noe tull med den i det hele tatt. Hadde tidligere en 2003 Honda CRV, men den var dyr i drift og med en svært skuffende bensinmotor. Fordelen med Sorento er at den har en seig dieselmotor og at den er utstyrt med lavgir-serie. Den har høy bakkeklaring og tar seg svært godt frem i ulendt terreng. Som trekkvogn er den helt ypperlig med en tillatt hengervekt på 2300 kg. Bilen er laget på rammekonstruksjon og er fin å kjøre på bra vei, men litt stumpete på dårlig/ hullete vei. Vi har en bil til i familien, og selv om jeg gjerne skulle kjørt Sorentoen hele tiden, er det min kone som har lagt sin elsk på bilen. Hvilket betyr at jeg svært sjelden får sitte bak rattet på den......:-(

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger