0

Jeg har sinnsykt lyst på å kjøpe meg en brukt land rover discovery. hva kan jeg få for 250 000+?

spurt 2009-11-20 12:53:27 +0100

Hei,jeg har sinnsykt lyst på å kjøpe meg en brukt land rover discovery. Hva kan jeg få for 250 000+?. Har hørt de ikke er spesielt bra når det gjelder kvalitet. Hva er det som er galt med dem? Noe som går igjen? Gjelder dette alle variantene eller er spesielt noen jeg bør styre unna? Hva vil du si er et godt kjøp?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-11-20 13:01:52 +0100

Hei du. Kan godt skjønne at du har lyst på Discovery. Det er definitivt en kul bil, med mange kvaliteter. Når det gjelder vanlige feil og mangler finner du veldig mye om det i bruktbilguiden vår, foreslår at du sjekker den for å få vite mer om de ulike generasjonene. Her får du også vite hva vi synes er de beste kjøpene.

Generelt er kvaliteten på disse bilene temmelig ujevn. Jeg har hørt om folk som har hatt nesten null problemer - mens andre nesten "bor" på verkstedet med bilene sine og sverger at de aldri skal ha Discovery igjen.

Du kan absolutt få en grei bil til 250 000 kroner. Mitt råd er å kjøpe av en Land Rover-entusiast som har tatt skikkelig godt vare på bilen sin. Den bør ikke ha gått altfor langt og du må selvfølgelig også sjekke at den ikke er hardt kjørt i terrenget, sjekk for skader under!

Kombinasjonen luksusriøs sjuseter med firehjulstrekk er det ikke mange som klarer å matche Discovery på, håper du finner et fint eksemplar!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger