0

Det gjelder nybil og nærmere bestemt mercedes glk. er på jakt etter en robust og ikke altfor stor suv med litt motor.valget står mellom volvo xc60, a

spurt 2011-10-28 12:05:06 +0100

Heisann det gjelder nybil og nærmere bestemt Mercedes GLK. Er på jakt etter en robust og ikke altfor stor SUV med litt motor.

Valget står mellom Volvo XC60, Audi Q5 og Mercedes GLK: Sistnevnte er min soleklare favoritt, men jeg undrer meg litt på hvorfor jeg ser så få av disse i trafikken.

Bilen er jo nesten usynlig på salgsstatistikkene. Er det noen spesiell grunn til at den selger så dårlig og så mye mindre enn biler den er direkte sammenlignbar med?

Hilsen fornøyd Mercedeseier i mange år.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-10-28 12:07:12 +0100

Hei du Mercedes-eier! Dette er en godt spørsmål og også noe vi i Broom-redaksjonen har fundert litt over.

Jeg tror ikke vi skal skylde på bilen i dette tilfellet.

GLK er en veldig bra og ikke minst velkjørende bil. Problemet er nok at den har blitt med litt i dragsuget til problemene den norske Mercedes-importøren sliter med. Markedsandelen til Mercedes er lav i Norge og merket sliter. Da er det nok heller ikke lett å få fart på salget av mer nisjete modeller som GLK.

GLK taper nok også litt på at bagasjerommet er overraskende lite. Dermed blir den mindre aktuell for barnefamilier, men disse er neppe i hovedmålgruppa tilen såpass dyr bil uansett.

For godt voksne som liker å sitte litt høyt og som verdsetter klassiske Mercedes-verdier, burde GLK være midt i blinken. Men den sliter altså tungt med å hevde seg mot konkurrenter som BMW X3, Audi Q5 og ikke minst Volvo XC60.

Jeg ser absolutt ingen grunn fraråde kjøp av GLK. Bare vær obs på at den sannsynligvis også vil være litt mer tungsolgt på bruktmarkedet enn de bilene som selger best som nybiler.

Kjøper du med ”riktig” motor og litt utstyr, er du nok uansett rimelig trygg.

Lykke til med fin bil etterhvert!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger