0

Vi har en peugeot 3008, og lurer på om det er flere enn oss som synes denne bilen er fullstendig ubrukelig på vinterføre?

spurt 2012-11-16 00:43:57 +0100

Hei.

Vi har en Peugeot 3008, og lurer på om det er flere enn oss som synes denne bilen er fullstendig ubrukelig på vinterføre? Ja, på våte sommerveier også egentlig. Og på grusveier.

Men særlig nå på vinteren er vi, og kanskje spesielt kona som kjører 5 mil til jobben hver dag, i ferd med å bli nervevrak. På glatt føre ligger hele bilen og vandrer på veien, omtrent som om den vil alle andre steder enn rett frem. Man må konstant gjete den og man sitter egentlig bare å venter på at hele bilen skal snurre rundt. Selv vår -99-modell SpaceStar ligger som limt på veien i forhold til denne franskmannen.

Man kunne kanskje tro at dette kan skyldes dekkene, men som nevnt er den slik på grusveier også, og den skvetter liksom til når man kommer borti en litt tykk gulstripe på våt asfalt. Og sommerdekkene er splitter nye denne sommeren. Fremkommeligheten og bremseeffekten på glatt vei er egentlig grei, vi kommer frem der vi pleier, men det er denne konstante vandringen som er problematisk.

Vi nevnte dette problemet for verkstedet sist den var på service, og de sa etterpå at de hadde justert på noe, men egentlig mener vi den faktisk har blitt ennå verre enn den var i fjor vinter.

Så hva tenker Benny om dette? Er vi veldig sære eller er dette rett og slett en bil hvor konstruktøren har bommet fullstendig på kjøreegenskapene?

Mvh Thorstein

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-11-20 10:21:49 +0100

Hmmm Samma for meg egentlig, syntes de er gode jeg.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger