0

Forstilling subaru legacyhei.jeg har en 2010 modell legacy som jeg nettopp hadde inne til 30 000 km service. før service bemerket jeg til subaruforhan

spurt 2011-08-04 12:14:44 +0200

Forstilling Subaru Legacy

Hei. Jeg har en 2010 modell Legacy som jeg nettopp hadde inne til 30 000 km service. Før service bemerket jeg til Subaruforhandler at sommerdekkene var veldig ujevnt slitt (klassisk skjev spissing). På sevicen utførte de derfor firehjulskontroll med det resultat at det var mye som måtte justeres. Jeg må nå kjøpe nye sommerdekk da det ikke er spor på innsiden av dekkene, mens resten av dekkene er helt fine. Da Subaru har permanent firehjulstrekk må jeg bytte alle 4 dekkene.

Jeg konfronterte Subaruforhandleren med dette og lurte på om dette dekkes av garantien, men fikk dette avvist med en gang. De kom heller med en forklaring om at skjevheten i forstillinga mest sannsynlig var min egen feil ved at jeg hadde kjørt i hull eller på snøklumper. Det er kun jeg som har kjørt denne bilen og jeg vet at jeg ikke har kjørt i større hull som forstillingen ikke burde tåle.

Så hjelp meg Benny, har jeg ingenting jeg skulle sagt her?

Hilsen Håvard

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-08-06 16:13:24 +0200

viss det er feks bare 2 av dekkene som er slitt trenger du ikke bytte alle 4 så lenge du har samme dim på di nye dekkene

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger