0

ser på brukt seat leon og har funnet bil som ser veldig fin ut til rimelig penge. vet du hvorfor vi ikke får kjøpt seat i norge lenger?

spurt 2010-12-17 13:44:26 +0100

Hei ser på brukt Seat Leon og har funnet bil som ser veldig fin ut til rimelig penge. Vet du hvorfor vi ikke får kjøpt Seat i Norge lenger? Er de dårligere enn andre biler? Vil du anbefale eller fraråde kjøp her?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-12-17 13:57:31 +0100

Hola! Det er noen år siden Seat forsvant fra Norge ja. Det skjedde etter mange tunge år med labert salg. Dessverre har modellutvalget vært noe spesielt i flere år også, etter at de forsvant fra Norge begynte Seat for eksempel å designe nesten samtlige modeller som flerbruksbiler. Det har mildt sagt ikke vært noen stor suksess og dette merket har i mange år vært VW-konsernets store hodepine.

Men tilbake til Norge. Neida, årsaken til at Seat forsvant, var absolutt ikke at bilene var spesielt dårlige. De lå omtrent på samme nivå med de øvrige VW-modellene som de også var basert på. Leon er under skallet samme bil som Golf IV. Det betyr at den ikke er verdens beste bil, men heller ikke noe spesielt skummelt kjøp. Og på bruktmarkedet får du veldig mye bil for pengene hvis du tør å satse på Leon framfor en tilsvarende Golf.

Jeg synes også personlig at den ser tøff ut, særlig i de litt freske utgavene. Her kan du få 180 hk og 4x4 helt ned mot 100 000 kroner, da skal den ha OK kilometer og også være i god stand. Lykke til med et litt utradisjonelt valg!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger