0

Hei! idag så klikka bilen min fullstendig.. når jeg trykka på opplås på nøkkelen så funket den ikke.. å jeg prøvde med å bytte batterier.. uten

spurt 2012-06-04 16:10:12 +0100

Hei!

Idag så klikka bilen min fullstendig.. når jeg trykka på opplås på nøkkelen så funket den ikke.. å jeg prøvde med å bytte batterier.. uten hell.

Så da måtte jeg krype gjennom trunken og fremover.. men når jeg da lukka opp døren fremme, så gikk alarmen av, og stoppet etter 2 min, men kom tilbake etter 1 min, og holdt på sånn. Også når jeg tok tenninga på så hylte alarmen, også når jeg startet bilen.. av og på hele tiden.

Noen som vet va som er feil eller har klikka???
Kan og nevne at det er ettermontert defa alarm som er godkjent.. den hyler av alle slags årsaker.. så det finnes mange sensorer her.. noe som kan være galt med dette??

På forhånd takk.. håper på raskest mulig svar ettersom jeg trenger å ha bilen oppe å gå!
rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-06-04 17:09:47 +0100

Mest vanlige feil er brudd i kabelen i døråpningen. Ellers er ikke Defa-alarm det mest feilfrie utstyret du kan montere. Du må gå over alle følere og sjekke at de virker som de skal. Noen ganger ryker styringsboksen på de også.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2012-06-04 23:48:29 +0100

jeg tok en diagnose test på den, og fikk opp at det var feil med nøkkel 1, noe med adapsjonsnivå for lavt eller noe slikt.. noen som vet hva dette gjelder??

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger