Førstegangsbil

spurt 2014-11-03 00:16:00 +0200

Hei!

Jeg tenker å kjøpe meg bil snart, min første i rekken. Jeg er frelst Land-Rover fan, og sikler hver gang jeg ser Range Rovere, eller Discoer for den saks skyld. Jeg er selvfølgelig realistisk, og innser at 400-500 000 er mye penger, men lurer litt på hva du synes om eksemplarer som denne http://www.finn.no/finn/car/used/obje.... Er fullstendig klar over at V8-eren er noget tørst, mildt sagt, men til gjengjeld har jeg lest flere steder at den holder lengre. Er dette sant?

Jeg mener dette er den mest komplette bilen det er å få tak i, med tanke på Bentley-style luksus, men samtidig Land-Cruiser-style fremkommelighet. Samtidig høres den grom ut, med V8, go den ser majestetisk ut. Fantastisk bil!

Samtidig er jeg også fullstendig klar over det faktum at det er elektronikken og girkasse som ryker før motoren slukner, og dette kan koste meeeget mange tusen, men ettersom 2002-modellen med 141 000km på telleren er bygd mens BMW var sjef, kan vel ikke feilene være så ekstreme. Noen sier disse bilene er bare å styre unna, du har også tidligere nevnt at det er mange feil med disse bilene, men er det virkelig så ekstremt som folk skal ha det til?

Håper du kan gi meg noen veiledende hint - det hadde jeg satt pris på.

Mvh

Land-Rover fan nr1!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett