Brukt 2011 Land Cruiser eller ny Isuzu D-max?

spurt 2014-11-03 23:53:09 +0200

Hei Benny, Jeg har i en rekke år kjørt nyere greit utstyrte Bmw og Mercedes, som jeg har fått til en god pris grunnet høy kilometerstand. Nå har jeg kommet til ett punkt hvor jeg har sett meg lei av "gamle" biler. Etter å ha surfet litt rundt på nettet har jeg funnet ut at den nye Isuzu D-max ser ut som en grei bil, som man får til en rimelig penge. På grunn av muligheten for omregistrering til personbil, er det da en 2013 modell som er aktuelt. Prisen jeg ser dem ligger på da er mellom 330 og 360 000 for en demobil som er kjørt mellom 10 og 30 000 km avhengig av utstyr.

Jeg har også fått tilbud om å kjøpe en varebilregistrert 2011 Land cruiser lc150 med alt utstyr. Bilen er kjørt snart 80 000km. Bilen har vært i min fars eie hele tiden, og er ellers bra passet på med både service,tectyl- og lakkbehandling.

Jeg er veldig i tvil om hva jeg skal velge, det er veldig mange ting som er for og mot. Isuzuen er jo tross alt så godt som ny, mens LC'n har allerede fått noen år og kilometer på seg. Jeg regner med at LC'n vil ha en del høyere driftskostnader, men igjen, så tror jeg nok at den kanskje vil ha mindre verditap enn en D-max. Jeg ser for meg at LC'n vil være den bilen som blir mest ettertraktet om man registrerer dem som personbil.

Hva mener du? :)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett