0

Er Grand Vitara egentlig så ille?

spurt 2015-04-12 14:01:25 +0100

Suzuki Grand Vitara 2006-2010: Ut ifra tester og prøvekjøringer jeg har lest får GV stort sett ganske laber karakter. Men mye av kritikken ser ut til å gå på manglende "personbilkomfort" . Lurer litt på hva som legges i den beskrivelsen? Jeg vil kjenne at jeg kjører bil og liker kjøreopplevelsen i gamle Nissan Patrol og gamle Pajeroer. Jeg liker "truck" følelsen og lurer på om det er DEN kjørefølelsen som GV kritiseres for? Særlig når malen for motorjournalistene ser ut til å være mest mulig personbiloppførsel, også på SUVer.. Lit krenging og manglende presisjon og styrerespons er av lite betydning for meg, jeg kjører i normale hastigheter og bor i Nord Norge med elendig veistandard, og uforutsigbare vinterforhold. Fremkommelighet og en opplevelse av robusthet veier tyngre. Men vi kjører en del på ferie om sommeren og vil gjerne ha en viss komfort på landeveien også. Det eneste jeg ikke liker med de gamle firtrekkerne er kupe'støyen, og turtall i landeveishastighet. Det bekymrer meg med GV også. Min kjære fru er ikke kresen på biler. Hun liker å kjøre og er en av få damer jeg vet om som heller vil ha manuelt gir foran automat! Men kupe'støy er hun ikke noe glad i. Hvor ille er den egentlig? Jeg har nå en Mondeo 2004 Tdci ghia, og om støynivået er noe lignende er det absolutt til å leve med. Jeg har ikke fått prøvekjørt GV enda, så må foreløpig forholde meg til det jeg leser. :-)

Mvh: Jostein

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-10-29 19:36:07 +0100

Styr unna 1,9 diesel motor, har bilen selv og motor er gåen for andre gang på ett år. bilen er kjempe ellers med tanke på fremkommelighet. gå for bensin

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger