0

Feilkode - Gasspjeld (NV 55297)

spurt 2015-08-12 12:01:22 +0100

Hei, Jeg fikk opp et gult varsellys framme på bilen min. Dette ble det tatt feilsøking på. Og de kunne fortelle meg at feilmeldingen lå på den ene sensoren på gasspjeld. Det var visst snakk om at dette var tett eller i ferd med å bli tett (Bergen Auto). Da jeg fikk pris på skifte av gasspjeld fikk jeg litt hakeslepp og håper det vil kunne løses på annet vis.

Jeg har ikke merket noe på kjøreegenskapene på bilen (dette er 4 måneder siden). Varsellyset har kun kommet opp når jeg har vært litt rask med å vri på tenningen. Venter jeg noen sekunder etter gjødelampen har gått av, så har ikke det lyst i det hele tatt. Jeg har kjørt myyye disse 4 månedene (jeg pendler mellom Voss og Bergen).

Tirsdag morgen når jeg kjørte fra Voss til Bergen høljregnet det. Hele dagen. Høy luftfuktighet. Når jeg begynte å kjøre etter jobb, når bilen hadde stått i regnet hele dagen kom varsellyset på igjen (etter jeg hadde begynt å kjøre). Denne gang merket jeg det på kjøreegenskapene. Det var så vidt den dro opp bakkene.. Og ved høyt turtall fusket den skikkelig mye. Men jeg kom meg hjem. Satte bilen i garasjen over natten og lot den tørke. Når jeg startet den igjen neste morgen fusket den mindre. Men varsellampen lyser fremdeles. Ferdig med for-historien. Å få skiftet gasspjeld koster meg 9500 (Mitt Anbud). Jeg lurer på om du ser andre muligheter her.. Går det an å rense dette hersens gasspjeldet? Det må jo være drit som ligger der..

Håper på svar.

Mvh Linda Risanger

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-08-12 15:06:41 +0100

Hei Linda! Jeg kan ikke påstå ta jeg kjenner din bil så veldig godt, så svaret må bli litt generellt.

Men ja - et spjeldhus kan som regel renses og rengjøres. Det som ofte gjør dette skittent og tett er oljedamp fra motoren, sammen med støv, pollen etc som luftfilteret ikke klarer å filtrere bort.

Jeg vil anta at din Suzuki er noe unntak i så måte. Så jeg anbefaler en skikkelig rens, ettersyn og stramming av de elektriske kontaktene her og sletting av feilkoder.

Dette bør du få gjort til en brøkdel av prisen.

Jeg kan derimot IKKE love deg at feilen ikke dukker opp igjen, men at det holder en god stund er jeg rimelig sikker på. Det er uansett verdt et forsøk. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Kommentarer

Tusen takk for svar! :) Ha en fin dag!

Linda.risanger gravatarbildeLinda.risanger ( 2015-08-12 15:39:26 +0100 )rediger

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger