TV 2 Play
Min konto
0

Range Rover Evoque et trygt kjøp?

spurt 2015-06-08 19:42:42 +0200

Hei Benny! Skal kjøpe SUV til ca. 450.000. Kjører en del på dårlige fjellveier. Har sett på Evoque 2012 modeller på Finn. Hva synes du? Er det høyrisiko mhp. kvalitet og videre verdifall? Hører jo mye rart om engelske biler. Har de fått orden på elektronikk osv. Synes bilen er tøff. Noe annet du anbefaler? takk for svar. Hilsen Espen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-06-12 15:42:10 +0200

Hei Espen! Skjønner at du har lyst på en slik bil - den er jo steintøff å se på.

Ryktene sier at denne også skal være både god og relativt feilfri. Jeg har cessverre ikke sett noe statistikk på dette, men frykter at den kan være dyr å reparere om / når noe går i stykker.

Det er nok heller ikke den aller beste med hensyn til verditap, selv om den holder seg mye bedre enn både Freelander og Range Rover.

Men leter du opp en fin bil, med god servicehistorikk og fin eierhistorikk så tror jeg at jeg tør å anbefale kjøp - selv om det er lettere å gjøre på både Toyota RAV4 og Subaru Forester ... Men de er jo ikke i nærheten av like tøffe.

Skal forresten ta meg tid til å greve litt i Freelander kvaliteten en dag.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar