TV 2 Play
Min konto
0

Range rover evoque 2015

spurt 2018-06-22 09:48:26 +0200

anonym bruker

Anonym

Sitter å spekulerer på å kjøpe meg en evoque som familiebil. Hørt endel negativt om RR sport, men ikke funnet så mye på evoque. Er det noen kjente svakheter på disse bilene? Er snakk om 150hk dieselen med 9trinns automat. 4x4 selvfølgelig.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-06-22 10:35:20 +0200

Heisann – skjønner godt at du har lyst på en slik bil. Den er både lekker, tøff og kul. Jeg liker særlig designet godt – samt framkommeligheten den byr på.

Designet gikk nok en del på bekostning av det praktiske. Baksetene er trange, bagaseplassen ikke all verden og sikten bakover og skrått bakover er heller ikke mye å skryte av. Men i forsetene derimot har du det som en konge! Du må dermed vurdere om den er stor nok for hele familien.

Det er, dessverre, riktig som ryktene sier. Evoque har ikke den aller beste kvaliteten, rent teknisk. Havari av automat-girkasser er en dyr og vanlig feil. Det må virkelig sjekkes nøy før du evt. Kjøper.

Det nøkkelfrie systemet har det også vært en del kluss med, det samme med start / Stop-systement og bilene har vært plaget med en del irriterende elektronikk feil.

Feil på klimaanlegg og den elektriske bakluken er heller ikke uvanlig. Så det er nok med potensielle feilkilder her.

Som sagt, jeg liker bilen, og skal ikke fraråde noe kjøp. Men vil virkelig oppfordre til å gjøre en grundig sjekk-jobb i forkant av kjøpet. Selv om det heller ikke garanterer at noe kan gå i stykker på litt sikt.

Det er uansett viktig å ha en litte buffer i budsjettet til reparasjoner – om det skulle trenges. Kanskje er det smart å kjøpe en 2-3 år gammel bil som fortsatt her nybilgaranti? Jeg tror det ...

Ønsker deg lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar