Nissan Navara, dårlig ramme?

spurt 2015-11-22 16:19:16 +0100

Heisann! Hadde en 1998 Nissan Navara tidlig i høst, var fornøyd med bilen, god å kjøre(for å være pickup) og god motor som drog lett. Ville ha akkurat denne da den har den gode 103 hester motoren som er veldig slitesterk kontra 130 hestern som har dårlig rådelager. Var veldig fornøyd med pickupen til jeg merket at hele lasteplanet begynte å vri seg ved pådrag og på humper, etter jeg fikk bilen på bukk viste det seg at rammen hadde sprukket opp bake rett forran aksling. Fikk heldigvis hevet kjøpet med alle pengene tilbake.

Like etterpå var jeg å såg på en 2006 Navara D40 som jeg lenge har siklet etter, bilen kostet litt over 100.000kr og var i grei stand og nylig eu godkjent. Likevell tok jeg den på naf test for sikkerhets skyld og da viste det seg at denne hadde rusthull i rammen..

Har hørt rykter om at Navara har en svak ramme og er svak for rust, har du noe svar på dette? Veldig synd da dette er veldig gode og tøffe biler som jeg rett og slett ikke tørr å kjøpe.. Nå sitter jeg med en 03 Avensis 2.0 diesel, god bil men merket raskt savnet nå som vinteren har kommet her i nord. Har du noe svar på om det faktisk er veldig risikabelt å kjøpe Navara?

Takk på forhånd.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett