0

Hjelp med SUV kjøp!

spurt 2015-12-03 08:05:24 +0100

Hei Benny.

Jeg skal nå ut å kjøpe en bruktbil (igjen!) Prisklasse er rundt 160.000.- kr

Jeg har hester og vil ha en bil ligger bra på veien til tross for at en trekker hestehenger. Bilen må også takle glatte bakker. Jeg vil ha en bil som ikke må på verksted hele tiden eller stopper annenhver uke. (jeg er avhengig av bil hver dag) Bensin eller dieselbil spiller ingen rolle.

Min pappa har en BMW X3, jeg har kjørt den litt, og den er grei å kjøre. Jeg har også sett på Toyota Rav 4, Honda crv, Kia, osv. Jeg har registrert at det er et enormt bruktmarked for tiden.

Kan du gi meg noen tips til hvilken bil jeg skal velge og hva jeg skal se etter når jeg er på leting etter ny bil. Jeg vil ikke legge mer penger i bilkjøp, da må jeg ta opp lån, og har ikke lyst til det. Jeg håper du kan hjelpe meg!!

Mvh Elin

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-12-09 13:38:12 +0100

Hei Elin! Ja, det er MANGE biler på markedet. Hadde jeg vært deg hadde jeg valgt noe japansk. Lite tull og god driftsikkerhet.

Tenker på biler som Honda CR-V, Toyota RAV4 og Subaru Forester. Kanskje ikke mest spennende - men gode.

Pass på at bilen har god servicehistorikk og at det ikke er noen storservice nært forestående. Har den en noenlunde fersk EU-kontroll, så er også det ett pluss.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2015-12-09 22:51:09 +0100

Jeg ville vurdert en Suzuki Grand Vitara. Jeg har det selv. Lite luksus, men den kommer frem med tilhenger uansett føre. Lite tull og billig.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger