0

Bygge bobil

spurt 2016-02-28 13:43:15 +0200

Hva er reglene for å bygge bobil? Kan man kjøpe en Citroen Jumper varebil , ta vekk skillevegg og innrede den til bobil for så og omregistrere den til bobil? Hva er kriteriene for å kalle den bobil ? Hva er i så fall avgiftene ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-03-07 00:22:31 +0200

Det enkleste er å finne en bil som er 10 år eller eldre. Da den blir klassifisert som Personbil etter ombygging med da høyere avgiftsgrunnlag. Dessuten kreves det samme antall sitteplasser (godkjente med seler i kjøreretningen) som liggeplasser. Anbefaler deg å tegne løsningen du skal gå for, for så ta kontakt med trafikkstasjonen din før du begynner. Siste bilen jeg bygget var på en Vito. Der jeg dro for å få godkjent den som personbil uten vegg. For således bygge den uten seter bak. Kun liggeplasser som lot seg lett ommøblere til spiseplasser ved behov. Da er det mye enklere å få det godkjent. Da alt bak i "varerommet" skal være sikret hensiktsmessig. Å da er innfestingen du gjør i bilens karosseri viktig å ikke ta noen snarveier med. Samt dører og skuffer skal være låsbare under fart. Lykke til med prosjektet.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger