0

dekktettemiddel

spurt 2016-06-03 14:17:21 +0100

Jeg har fått beskjed om at dekktettemiddelet som jeg er utstyrt med istedenfor reservedekk må byttes, utgått på dato. Ny koster kr 600. Er lignende produkter (Biltema) til en svært mye rimeligere pris et fullgått alternativ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-06-03 14:29:35 +0100

Opps... Dette var en relativt frisk pris må jeg si....

Jepp, jeg tror neppe at det ene er veldig mye bedre enn det andre her. Selv om jeg nok også må få si at ikke alt som kommer fra Biltema er like bra. Jeg har ikke noen erfaring med dette produktet men vil tro at dette er noe de får fra en underleverandør, som sikkert gjør jobben helt greit.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2016-12-13 23:11:38 +0100

Har aldri testet dette fra Biltema, men det funker nok like bra. Holdbarheten på dekktettemiddel fra VW er 4år fra det er nytt. Men de holder nok lengre enn dette også. Problemet er vel at stoffet i flasken kan bli hardt og stivne. Regner med du også har en kompressor i bilen som du får fylt luft i dekket hvis du skulle punktere. Det beste er jo å ha et reservehjul i bilen. Når du har brukt dekktettemiddel i et punktert dekk, så må dette dekket skiftes etterpå. Dette fordi stoffet fordeler seg rundt i dekket og stivner for å tette hullet i dekket. Dette kan påføre kast og ubalanse i dekket hvis dette løsner over tid.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2024-02-21 13:04:40 +0100

In the realm of online discourse, a "General Blog" serves as a multifaceted platform. It encapsulates diverse topics, fostering engagement and knowledge exchange. Through its versatility, it cultivates a dynamic community where ideas flourish. Navigating such a space offers a panoramic view of perspectives, enriching both creators and readers. Yohandry

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger