0

Pickup til 200000,- Hva er best

spurt 2016-10-07 12:11:45 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg er veldig interessert i en "grom" pickup og har et budsjett på 200000 kroner. Det må være en litt "tøff" bil gjerne hevet litt og med "offroad" dekk. Jeg jobber i byen og bilen blir brukt til hyttetur, skianlegg, frakte sykkeler, og litt pendling. Jeg skulle gjerne hatt 4 dører men disse er litt dyrere. Jeg tenker også litt på driftskostnader.

eksempel:

http://m.finn.no/car/used/ad.html?fin... (Er dette et godt kjøp? ) - Toyota Hilux http://m.finn.no/car/used/ad.html?fin... (Denne uten hundebur. ) - Toyota Hilux http://m.finn.no/car/used/ad.html?fin... - VW amarok http://m.finn.no/car/used/ad.html?fin... - Isuzu

Hvordan er det og gjøre noen av disse oppgraderingene selv? Som F.eks heve bilen, sette på større dekk(35").

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-10-07 12:46:20 +0200

Av disse hadde jeg valgt Hi-luxen i den øverste linken. Legendariske biler med god kvalitet. Men litt enkle kjøreegenskaper.

Å heve bilen kan man gjøre selv. Her finnes det kit å få kjøpt. Å bygge om til 35-tommer krever MYE jobb og modifiseringer. Det må gjøres hos f.eks A.T for å få det godkjent - og er dyrt.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger