0

Du bestemmer min førstebil😆

spurt 2016-10-08 11:59:09 +0100

anonym bruker

Anonym

Heisann. Skulle kjøpe en freelander får 35k men når jeg så innleget ditt om den bilen droppa jeg det. Er en ung kar som er ute etter førstebilen min. Vill gjerne ha en jeep type bil men har begrenset kontanter. Hva anbefaler du? Vill ikke til verkstedet 2 ganger i mnd. Den bilen du anbefaler kjøper jeg sånn at du vet det og. Venter på svar fra deg. Takk på forhånd 😆😆😘

Mvh: Mevlut ( 18 år gammel Kurder/Tyrker ) 😎

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-10-10 22:50:14 +0100

Å droppe Freelander er et av de klokeste valg du kunne gjøre :-) Med begrenset budsjett ville jeg nok satset på en vanlig personbil, gjerne en kjedelig sedan som "ingen" vil ha, for å få best mulig bil for pengene. F.ex VW Jetta / Bora / Vento er en slik bil, likeledes Skoda Octavia. Begge er greie biler, lette å skru på, lett å få tak i rimelige deler. Diesel eller bensin er en smaksak, jeg foretrekker diesel fordi det passer min kjørestil, dessuten er det vesneltig rimeligere mhp drivstoffutgifter. For deg som er ung...vel...anbefaler å prøvekjøre.

Se opp for: rust, slitasje i hjuloppheng / dårlige støtdempere. Sjekk at reg. reim er skifta innenfor rimelig tid, sjekk at bilen ikke er herja med. Gubbekjørte biler er en vinner. Vær også ops på at begge disse er forhjulstrekkere. Sjekk gummbibelgene på drivakslingene...når de er sprukket, går resten nokså kjapt. Lett å skifte, men det koster tid og penger. Når det er sagt: regelmessig oljeskift med filterbytte er en god investering, uansett hvilken bil du velger. Gi aldri bånn gass på kald motor...pass på bilen og den er trofast mot deg. og vil du ikke ha VAG...kan du sjekke f.ex eldre Toyota Camry...Suzuki....begge ligger lavt i pris....kan jo være at du synes mer om japanske biler enn meg :-) Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger