0

Hva er en SUV?

spurt 2016-10-11 11:31:11 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny,

Jeg har sett Tesla sin nye "SUV" er kommet på veien, men jeg kan ikke helt forstå at de kan kalle dette en SUV? Hva som er definisjonen? Trodde det iallefall måtte være 4hjulsstrekk og god bakkeklaring?

Men når Model X har mindre bakkeklaring enn en Ford Fiesta så syntes jeg det er mer nærliggende å si at det er en flerbruksbil slik som Ford S-Max.

Når jeg skriver dette ser jeg at det blir som å banne i kirka å rakke ned på flaggskipet til Tesla, men klarer ikke å dy meg :)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-10-16 01:09:18 +0200

Min subjektive oppfatning er at Model X ikke har noe som helst med "SUV" å gjøre, i tillegg er den som andre Tesla, direkte overvektig og konstruert primært for å kjøres på flate, snorrette motorveier. Å kjøre en Model X på dårlige veier eller ingen veier i det hele tatt, er garantert en dårlig ide :-)

Det Tesla neppe vil innrømme, er at de har vært ute og hentet inspiarasjon til designet av Model X fra andre, kanskje fra "noen" vi ikke skulle tro, sjekk her...kanskje Pobeda er alle Teslaers stamfar :-) https://www.pinterest.com/pin/1141381...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger