0

Tesla model x - hva har skjedd med meg

spurt 2016-12-26 11:42:42 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! Jeg har alltid likt gromme biler. Har vært heldig å kunne kjøpt biler med store motorer som ikke alltid er så politisk korrekt. Jeg er mest svak for bensinbiler, gjerne med stor turbo. Så har det seg slik at jeg liker nye ting og har lenge vært nysgjerrig på Tesla uten å ville innrømme det til mine venner. Her i høst så syndet jeg mot mine tidligere overbevisninger, jeg kjøpte en Tesla model X. Har nå fått kjørt den en tid og følgende merkelig har skjedd; Jeg er blitt hodestups forelsket i X'en og jeg kommer nok aldri til kjøpe en bensinbil igjen. Hva har skjedd? Er jeg "kommet ut av skapet" eller vil denne pubertale følelsen gå over om en stund? Hilsen en som er blitt usikker på seg selv

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-12-26 12:26:04 +0200

Oj, oj... Dette er alvorlig og jeg håper det ikke er smittsomt. Etter å hat testet Tesla Mosel S P90D hadde jeg nok et snev av det samme på høstparten. Det gikk heldigvis over.

Medisinen for meg var kamaksler med høye løft, åpnet luftfilter og mange forgassere med store spjeld. Du får prøve det - og om det ikke hjelper så er jeg redd at du er fortapt...

Ønsker uansett lykke til elbil, eller ei og fortsatt god (h)jul!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2016-12-28 19:31:51 +0200

Du må nok kjøpe deg litt frisk dieseleksos på sprayboks eller en flaske bensin for å døyve absinensen og kanskje finne veien tilbake til skapet igjen. Min trang til elbiler er oppfylt gjennom en elektrisk lekebil jeg fikk under juletret for godt over 50 år siden...det er mer enn dosen for min del :-)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger