0

Mini One 2008 - elektronikk

spurt 2016-11-11 12:14:03 +0100

anonym bruker

Anonym

Kaldstart -8 grader. Gikk ok på tomgang. Rett etter igangkjøring sluttet radio å virke, Etterhvert kom diverse varsellamper (Airbag, ABS) og vifte sluttet å virke. Bilen dro dårlig, måtte ned i første gir. Etter noen få kilometer var alt plutselig iorden igjen. Hva er problemet ? Dårlig kontakt noe sted ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-11-11 12:32:22 +0100

Tja - si det? Dette er liten nøtt. Er vel trolig noe elektronikk som har fått kuldesjokk. Eller at en eller annen sensor ikke har fungert som den skal. Kanskje på grunn av dårlig kontakt.

Det kan også være så enkelt som dårlig kontakt ved batteri eller dynamo. Det kan også gi slike symptomer som du beskriver. Dette er enkelt å sjekke og det er her jeg ville begynt først med noe så enkelt som å sjekke / rengjøre kontakter.

Om dette ser greit ut, tror jeg det kan være smart å få lest av feilkoder hos et verksted. Det kan gi en god pekepinn på videre feilsøking om problemet kommer igjen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger