0

Historikk hos merkeverksted

spurt 2016-11-17 16:34:06 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, Har kjøpt en brukt Mercedes privat og ønsket og få opplysninger hos merkeverksted hvor bilen hadde vært på service. De hevder at alle opplysninger på bilen er konfidensielle mellom dem og tidligere eier, både reparasjoner og eventuelle feil og mangler.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-11-19 22:28:40 +0200

Javel...en ny vri som åpenbart har til hensikt å gjøre det vanskelig for både eventuelle kjøpere og ny eier å verifisere bilens faktiske stand og ikke minst...at speedometerstanden er korrekt. Min subjektive oppfatning er at du som ny eier har krav på denne informasjonen....fra Mercedes Norge og merkeverkstedene. . Dette er knyttet til bilen, i og med at bilen nå er overdratt til deg, fremstår det for meg som om man da også mål legge til grunn at du har full innsynsrett i verkstedshistorikken til din egen bil. Sammen med et annet spørsmål her, som går på det faktum at Mercedes har avskaffet det fysiske serviceheftet, fremstår dette som meget alvorlig.

Dersom en slik misforstått oppfatning av "personvernet" skal legges til grunn, må det innføres et nytt punkt i avtaleforholdet mellom selger og kjøper.....som gir fullstendig innsynsrett. Jeg ville ikke godtatt det svaret du fikk fra merkeversktedet, i første rekke ville jeg tatt opp saken med Mercedes Norge, dernest produsenten. Om jeg ikke fikk gjennomslag der, ville jeg gått til NAF juridisk....om du ikke er medlem i NAF eller KNA...tegn medlemskap uten veihjelp i morgen....

Dette er et så alvorlig forhold at NAF og forbrukkerrådet burde gå ut med informasjon om hvilke importører dette gjelder og ta opp saken i relevante fora. Dette er fullstendig uakseptabel praksis.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2018-01-01 15:43:30 +0200

Slike forhold er medvirkende til at jeg unngår BOS - og heller tar en harrytur til Arvika når bilen skal ha service. Fyller fryseren med mat av beste sort, og gjennomfører facelift på barskapet. Langt bedre service og lavere priser på Mercedesverkstedet.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger