0

Dynamiske Adaptive Lys

spurt 2016-11-23 17:23:30 +0200

anonym bruker

Anonym

Her en VW Golf St.vogn 2013 mod og får opp flg. melding i display: Feil i Dynamiske Adaptiive Lys. Gul varsellampe. Kan problemet løses av meg, eller må jeg til VW verksted. Prisantydning? (Har dårlig erfaring med verkstedspriser hos VW)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-11-27 21:55:59 +0200

Dette skal normalt sett være en garantisak. Ville ikke brukt tid på å forsøke å løse det selv før jeg hadde sjekket forholdet mhp garanti. om det er en "svensk" bil eller på annet vis parelllimportert bil, kan det stille seg annerledes...men det kreves fortsatt bla et verktøy for å resette feilen osv osv..

Som du nok vet, disse lyktene er i utgangspunktet like umulige å "åpne" som Toyotas sealed beam for 40 år siden...og enda mer kompliserte. Det er blitt meg fortalt at prisen på to nye lykteinnsatser ligger på rundt 8000 i Norge, spurte når jeg kjøpte samme sorten bil som din. Har heldigvis ikke hatt problemer ennå .:-)

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2016-12-13 21:56:02 +0200

Dette dreier seg mest sannsynlig om en defekt pære for statisk kurvelys. Hvis du starter opp bilen og svinger rattet helt over til den ene siden, så skal den siden du har sving til, begynne å lyse. Hvis du velger den siden med defekt pære først, så vil den legge inn en feilmelding, og andre siden vel da heller ikke fungere så lenge det varsler i instrument. Hvis du slår tenning av og på og feilmeldingen forsvinner, prøv da å velg motsatt side for å se om denne siden fungerer. Du kan også starte bilen og sette den i revers med en gang, da skal kurvelysene tennes. Men vær forberedt på at de vil slukke etter en kort stund pga den ene som er defekt vil legge inn en feil i systemet ditt, og dette vil føre til at den fungerende pære vil slukke. Få en til å stå foran bilen din for å sjekke pærene. (Dette er vanlig H7 pærer). Du skifter disse helt fint selv.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-10-13 16:37:03 +0200

Hei. Har en Opel Astra Cab 2008. Det høyre dynamiske kurvelys gir feilkode. Den peker enten på hovedlampe eller styreenhet. Anbefaler å fa tak i komplett lampe med styreenhet. Hvor søker jeg og hva søker jeg etter? Hos merkeverksted er den dyr, meget dyr. Håper du kan hjelpe.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger