0

Får ikke bilen varm når det er mange -grader ute

spurt 2016-11-29 19:15:29 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, benny

Når jeg kjører om vinteren sliter jeg med å få varmen på bilen til å være stabil(85-90*) når det er noen - grader.... ser mange har dekket til grillen... er det en fordel å gjøre?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-11-29 23:25:18 +0100

Antar du har TDI? I såfall er det et kjent fenomen...den beste løsningen heter Webasto. Å dekke til grillen i kulda, kan være en løsning, du får raskere varm bil og jevnere temperatur. Vær imidlertid ops på at du bør følge litt med temperaturmåleren, og husk endelig å åpne når våren nærmer seg, du reduserer tross alt kjølingen i en ikke ubetydelig grad. Har gjort de samme erfaringer som deg med andre VAG-biler opp gjennom årene, den "verste" var en 1,9 TDI, den var svært vanskelig å få over si 70 grader når det ble kaldere enn 10-15 minusgrader.

Gamle Opel hadde forøvrig en "standard" gardin, mens SSSR-biler hadde nærmest en vertikal persienne i en messinglegering. Det fungerte som en drøm, men da snakker vi om biler med både tung motorblokk, mye kjølevæske og relativt stor oljesump. Det gir som kjent et annerledes varmehushold.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger