Førstegangsbil automat

spurt 2017-02-13 18:33:08 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny jeg er 22 år å holder på å kjøre opp for bil, i skrivende stund er det en uke siden jeg besto teoriprøven å har fått datoen for oppkjøring allerede. Like før seriestart i eliteserien, noe som passer fint siden jeg liker fotball å det ikke er usannsynlig at jeg legger i vei på noen borteturer for å se favorittlaget mitt.

Har nylig hørt at det er mer problemer med automatkassa i asiatiske enn europeiske biler og at biler som ikke har DAB snart vil falle litt i pris eller kan være grunnlag for litt pruting, stemmer det? Noen ungdommer er opptatt av spesielle bilmerker, jeg kunne ikke brydd meg mindre om jeg kjører rundt i en Opel, Lada eller Ferrari. Jeg har ikke peiling på bil å trenger hjelp, kan du hjelpe meg ut i fra noen enkle kriterier?

-automat -budsjett på +-50 000 kr -jeg er 190 cm lang å småfeit -behagelig på lange og korte turer -eget foreløbig estimat på 15-20 000 km kjøring i året

Ved bruktbil kjøp før jeg har lappen er pappa villig til å bli med nesten landet rundt for å hente en selv om jeg er hjemmehørende i Trøndelag så håper du kan komme med noen tips eller kanskje også forslag til biler.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett