0

13 mod kontra 14 mod

spurt 2017-10-01 11:25:08 +0200

Hei Benny

Jeg skal kjøpe en Tesla. Er det mange barnesykdommer på 2013 mod? Bør jeg prioritere 14 mod? Ser at det er byttet driveunit og hovedbatteri på noen av de. Er det et gjenntagende problem? Har du noen tips om hva jeg bør tenke på i forhold til et slikt kjøp?

Mvh Per

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-10-02 12:20:42 +0200

Hei Per. I utgangspunktet - jo nyere jo bedre. Selv om det ikke er avgjørende.

Det med batteri og motorbytte gjelder kun et fåtall biler og rammer like gjerne en 14 som en 13 modell. Jeg tror uansett at de fleste barnesykdommene er ryddet av veien etter de 3 -4 årene som har gått. Men en litt grundig sjekk på oppdateringer etc. er uansett ikke dumt før kjøp.

Det som mer litt viktig er utstyr. For eksempel det som kalles next-gen.seter. Altså 2. generasjon seter - som både ser bedre ut og som et utrolig mye bedre å sitte i. Tror de kom i 14 - uten at jeg er helt sikker. Vinterpakke er også smart.

Ellers så tenker jeg at en fin, velholdt og riktig utstyrt bil, gjerne med litt stort batteri, er viktigere kriterier enn årsmodell alene.

Kan jo også fortelle at jeg selv nettopp har kjøpt med en 2015 Model S 85D og er veldig fornøyd!

Link fra vår bruktbilguide: http://broom.tv2.no/underholdning/bro...

Lykke til med bilkjøp!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger