Vanskelige valg

spurt 2018-05-30 08:14:08 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny,

Jeg leser dine anbefalinger og vurderinger med stor interesse. Vår lille familie trenger ny familiebil og jeg ser etter det perfekte kompromisset mellom praktisk, trygg og morsom familiebil. Jeg er kommet litt i limbo da jeg har en bilinteresse litt utover det vanlige og må kombinere dette med praktiske formål med plass til vogn, babysete og masse bagasje. Vi bor i nærheten av Oslo, men bruker ikke bil som transportmiddel i jobben i Oslo. Vi vil derfor ikke bli så berørt av bompenger eller evnt dieselforbud.
Vi har satt opp dette som kravspesifikasjon: • Budsjettet 300-500 tusen • Må være rikelig med bagasjeplass, benplass og isofix • 4-hjuls trekk og automat. • Økonomisk forsvarbart(prisfall, vedlikehold og driftskostnader) Vi endte egentlig opp med 3 alternativer som passet våre behov; Mercedes E-klasse 4-matic(2014 eller nyere), Audi A6 Allroad(2013 eller nyere) og Lexus RX450H(2011 eller nyere).

Det dumme er at jeg ble satt på tanken av en venn om at Porsche Cayenne(andre generasjon) er en fantastisk kjøremaskin med svært lite feil. Nå har jeg vært og prøvekjørt en slik en, og problemet nå er at jeg har begynt å lage så mange gode argumenter for meg selv om at dette er den riktige bilen. Vel vitende om at driftskostnader og verditapet kan være noe høyere enn de andre alternativene. Har du noe gode motargumenter slik at jeg kan komme meg ned på jorda igjen eller går det an å være litt yolo å kjøre porsche uten at det koster skjorta?

Hilsen forvirret småbarnsfar :)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett