0

Ikke reklamasjon på beltelås?

spurt 2018-10-12 12:55:14 +0200

Hei Benny

Har en Porsche Cayenne som jeg kjøpte ny i 2012. For litt siden begynte setebelte å løste fra beltelåsen under kjøring. Dette kunne skje lenge etter at belte var festet. Ble så galt at det ble vanskelig å få belte til å sitte fast. Kontaktet min lokale Porscheforhandler for å få dette skiftet. De mente at dette ikke var en reklamsjonssak, og noe jeg måtte betale selv. Jobben er nå gjort og kom på 3100kr. Er ikke dette noe som skulle vært dekt under reklamasjon, da det er sikkerhetsmessig utstyr? Har søkt litt rundt på nettet og sett at andre bilmerker dekker slikt etter at garantitiden er gått ut. Trodde selv at en beltelås var konstruert for å vare bilens levetid, og ikke bare 6 år.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-10-15 10:40:55 +0200

Hei og takk for interessant spørsmål.
Din Cayenne har 5 års / 100.000 km. garanti.

Slik sett så dekkes ikke denne delen av garantien. Ei heller om det er en del relatert til sikkerhet, vanligvis. Unntaket er om det er en kjent feil, eller kampanje eller noe.

Det vanligste om bilen er utenfor garanti er en kulanse, eller deling, hvor forhandler, importør og kunde deler regningen i mellom seg.

Det viktigste her er nå uansett å få dette i orden igjen. Hadde men vært uheldig så hadde dette vært en litt skummel feil.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger