Registerkjede 2.0D 2007 modell - Motorhavari

spurt 2019-05-16 10:52:43 +0200

anonym bruker

Anonym

Jeg kjøpte min BMW X3 2.0D 2007 modell av Bavaria Arendal i april 2007. Bavaria Eu godkjente bilen og sjekket og utbedret de feil og mangler som var funnet i verkstedrapport.I ettertid har den også vært inne til service og mindre rep. som oljeskift, temp føler, osv. Bilen var gått 136000 da jeg kjøpte den og har nå gått ca 170000.

Motoren havarerte for ca 2uker siden og det viste seg at registerkjede hadde beveget på seg, da blir jo reparasjons kostnaden stor. Jeg ble gjort oppmerksom på av en nabo at disse motorene fra BMW var gitt utvidet garanti fra 5 - 7 år på grunn av svakheten med registerkjede. Vet ikke om dette stemmmer?

Dette var ikke jeg klar over og ingen på Bavaria sa noe til meg om at dette hendte oftere med denne typen motor. Jeg sa at jeg mente at de har en opplysningsplikt om denne type svakhet i motorer når jeg kjøper og reparerer bilen på Bavaria, hadde jeg blitt informert om denne svakheten hadde jeg selvfølgelig skiftet registerkjede, eller valgt en annen bil.

De forteller meg at dette er ikke en reklamasjon og det bekrefter jeg tilbake da skaden ikke var inntruffet når jeg kjøpte bilen, men jeg mener at de må ha et profesjonsansvar som bilforhandler og verksted til å informere kunde om denne type svakhet. Bavaria mener det har de ikke har og jeg kommer ingen vei og jeg må betale hele reparasjonen fra egen lomme.

Jeg har også en BMW X3 2.0I fra 2006 som jeg også har påkostet mer enn kr 50.000,- hos Bavaria Arendal før denne skaden.

Mitt spørsmål er: Er dette en sak som Bavaria Arendal bør dekke eller bør jeg bare betale og finne meg et nytt bilmerke/forhandler i fremtiden.

MVH Thomas Hansen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett