TV 2 Play
Min konto
0

Motor- eller dekkstøy

spurt 2019-11-16 11:37:53 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Har en 2010 1.4 Tdi. Den har begynt å bråke noe innmari. Trodde først det kunne være pga nye sommerdekk med hard gummi, men samme lyd med nye piggdekk. Høres ut som en enmotors fly som prøver å ta av, men kommer ingen vei. Merker at lyden blir høyere når man svinger mot høyre og avtar litt ved svinging mot venstre. Kjenner ingenting på styring og forbruk olje er normalt. Hva kan det være og er det lett å gjøre noe med selv eller må den inn til verksted for sjekk?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-11-18 19:57:13 +0200

Om det ikke sitter en grein eller noe annet festlig ved et av hjulene, ville jeg gjetta på et hjullager eller en drivknute. Sjekk første pkt først...det er det billigste...pkt 2 hhv 3 krever en tur innom et verksted, om du ikke har nok erfaring til å påvise denne typen feil selv. Normalt sett holder hjullager en stund, men drivakslinger får et kort liv om det går hull på gummimansjetten som beskytter leddene. Det gir en festlig lyd. Nå skriver du ikke om lyden av et enmotors fly er som en Spitfire med Merlin-motor eller et småfly med noe ala snøscootermotor, men at lyden øker når du svinger mot høyre kan indikere at fenomenet er knyttet til drivakslingen på motstående side.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar