0

Er Bmw x3 3.0d 2004 en "km-konge"

spurt 2020-01-16 17:36:21 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, lurer på om en 3.0d x3 fra 2004 som har gått litt over 300 000km er et ufornuftig kjøp? Eksosmanifold, turbo, veivhusfilter, og venstre motorfeste blir byttet før kjøp da eier har fått dette utdømt av verksted.

Er selv bilmekaniker så får noe avslag i pris da jeg bytter delene. Detter er en automat med mye ekstrautstyr. Eneste som mangler er elektriske seter

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-01-17 15:46:20 +0200

Hvis du er bilmekaniker med adekvat kompetanse, og i tillegg har tilgang til verksted og utstyr, har du helt sikkert tenkt gjennom dette på forhånd. Ja, det kan være litt jobb med en eldre bil, og jo mer komplisert den er, jo mer jobb er det. For ikke å forglemme at det koster å være kar, en tung bil gir uvegerlig høyere driftskostnader enn en mindre bil. Dette bør du ha i bakhodet, vi snakker jo om en ikke ubetydelig investering, der det avgjørende for om det er et "godt kjøp" eller ikke, er hvor fornøyd du er i årene som kommer. Jeg tenker jo at rekka med feil kan antyde at det er mer arbeid i vente....du bør mao ha rikelig med fritid og kunne sette av litt penger til deler :-)

Når det er sagt, 300.000 kjørte km er ingen avskrekkende kjørelengde, gitt at bilen er fulgt sånn nogenlunde opp underveis. Prisen bør også reflektere bilens tilstand, og slik du beskriver bilen over, bør det foreligge en form for tilstandsrapport etter verkstedsbesøket som avdekket gullrekka med feil. Denne bør du sjekke nøye, i tillegg bør du sjekke bilens histrorikk og ta en egen gjennomgang av bilen...tipper prisen er såvidt høy at dette er vel anvendt tid.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger