0

Dashbordkamera

spurt 2020-02-04 08:06:08 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg har lett etter tester av dashbordkamera, men ikke funnet noen relativt ny test. Jeg har akkurat kjøpt ny bil og har, som mange andre, tidligere opplevd at noen har kjørt på bilen min når den har stått parkert. Derfor lurer jeg på om jeg skal få installert et dashbordkamera som kan ta bilde av den som evt. dunker borti bilen. Jeg rygger oftest inn i parkeringsluker, men av og til (for eksempel på Ikea) skal jeg ha store, noe tyngre ting og da kjører jeg med fronten inn for å lette innlasting. Vet du hvilket kamera jeg bør velge? Mvh. Ellen Schiøtz

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-02-04 16:44:45 +0100

Dashcam er fornuftig av flere årsaker....bla forsikringsbransjens hang til "skylddeling".....

Om du skal ha et kamera som passer på bilen når den står parkert i tillegg, må du ha et kamera med bevegelses-sensor. Du bør også ha et oppsett med to kameraer: et foran og et bak. F.ex BlackVue tilbyr dette....HER: https://bilkamerabutikken.no/?gclid=C...KlnYaYT0ezGEOg1u1YKaQg3C0ifQKLzyXoM0hoCVIYQAvD_BwE En problemstilling: dette er ikke noe man monterer selv uten videre. Det koster et par tusenlapper å få gjort jobben hos f.ex Bilradiospesialisten, men det skal ikke mer enn ET forsikringsoppgjør til for å dekke inn kostnaden mange ganger. I ditt sted ville jeg funnet et slikt firma i nærområdet, og tatt en telefon...om de også forhandler dashcam....får du "alt på et sted". Om de IKKE har et kamera som fungerer slik du ønsker....ja da kjøper du kameraet på nett og bestille rtid til å få jobben gjort hos et bilelelektrisk verksted....f.ex det firmaet jeg nevner over....meg bekjent finnes det slike firmaer over det ganske land.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2023-03-24 04:01:19 +0100

I think it is very important to protect your personal property, you can install cameras around your car to protect your car. Even my cuphead gaming computer is in the house, but I also install a camera system to protect it.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger