0

Handsfree og nærlys

spurt 2020-02-05 07:29:33 +0100

Hei

Var på verksted med Nissan Leaf 30 kw batteri - en av de siste som var levert i Norge ("norsk bil" produsert i England). Problemet var støy når vi brukte handsfree. Den vi snakket med opplevde at det er mye støy - sus, Det var så mye støy at det ble ubehagelig. Om det elektronisk støy eller støy fra bilen vet vi ikke. Vi har prøvd med to Iphon og en samsong og det var støy fra alle telefonene. Verksted mente at det var noe vi måtte leve med for de fant ingen problemer.

Verkstedet mente at nærlysene var greie nok, men hadde ikke utstyr som virket til å måle styrken.

Vi har snakket med mange Leaf eiere som ikke kjenner igjen problemet.

Hva kan det være og hva kan vi gjøre med det.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-02-05 11:32:37 +0100

Heisann. Dette hørtes kjedelig ut, men er ikke noe jeg kjenner til eller har hørt om. Det selv om jeg kjenner mange som kjører Leaf. Jeg har også kjørt ulike utgaver av den selv uten å ha opplevd dette.

Støyen du snakker om er nok en eller annen form for statisk støy som kommer fra en eller annen elektrisk lide. Nissan tester dette svært nøye på sine biler. Jeg har selv vært på fabrikken og sett laboratoriet og hvordan det foregår - og det er helt rått!

Uten at det hjelper deg akkurat nå. Den typen statisk støt som vi snakker om kan som regel fjernes / reduseres ved å montere en kondensator på støykilden. Problemet er nok å finne ut hvor forstyrrelsen kommer i fra. Jeg synes du bør te dette opp med verkstedet igjen. Evt. ta kontakt med teknisk avdeling hos importøren i Asker for å hjelp videre der.

Lykke til.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger