TV 2 Play
Min konto
0

Feil med glødeplugg

spurt 2020-03-10 10:18:32 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny.

Jeg driver for tiden med en litt frustrerende sak. Jeg har en 2003mod Yaris, som jeg tok service på med bytte av glødeplugger og olje + div.

Etter at bilen var fått tilbake så gikk bilen plutselig bare på 3 sylindre, og etter nermere undersøkelser så viser det seg at glødepluggen har smeltet på midten av elementet, og at den delen som har smeltet av har forårsaket skade på innsugsventilen i den sylinderen.

Jeg prøver å reklamere på dette, men blir stadig kun avslått fra bildeler.no, og produsenten av delen mener også at det ikke er noe galt med pluggen.

Jeg har en advokat i forbindelse med Naf som hjelper meg med saken, men jeg trenger fagfolk som en habile til å skrive en tungtveiende rapport. Har du noe forslag på hvor, hvem og hvordan jeg skal kunne få gjort dette, uten at det skal grave ett utettelig hull i lommeboka?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-03-10 13:20:38 +0200

Tja...det enkle svaret her er nok NAF sentralt. Om de ikke har kompetanse på huset, vet de hvor du kan henvende deg. Alternativet er et dieselelektrisk verksted. Dette koker jo ned til at selv om dette er ufattelig ergerlig, dreier det seg om begrensede summer. Dersom du ikke oppnår et godt kompromiss utenom rettsapparatet, er den prosesuelle risikoen vesentlig større enn det du har å vinne. For meg fremstår det som om leverandøren av delene her spekulerer i dette, i ditt sted ville jeg forsøkt å få en uttalelse som nevnt over, og tatt det derfra. Om dette ikke fører frem til et utenomrettslig forlik, bør du vurdere kostnadene og risikoen ved å ta saken videre nøye.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar