0

Vurderer kjøp av BMW X3 2016 xDrive 20i

spurt 2020-07-08 07:11:44 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny!

Vi er på utkikk etter en god familiebil med firehjulstrekk (helst SUV). Vi kjører i det daglige korte distanser, så diesel er ikke aktuelt. Vi har sett på ulike Hybrid varianter, men med Hybrid vil det gå på bekostning av bagasjeromsplass (noe vi er avhengig av). Vi har derfor endt på BMW X3 xDrive 20i, da det virker som den har alt vi trenger (SUV, firehjulstrekk, bensin, bagasjeromsplass og kult design).

Har du noen synspunkter på BMW X3 2016 xDrive 20i? Er det noe man bør være på utkikk etter mtp denne årsmodellen? Anbefalt KM tilstand?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-07-08 10:19:29 +0200

Nja....det er en feiende flott bil, og jeg tenker jo at faktisk tilstand er viktigere enn tallet på kilometertelleren. Sagt på en annen måte: jeg blir mer skremt av påfallende lav kjørelengde enn om bilen er kjørt både langt og lenger enn langt. Gjør en grundig sjekk av historikk og forvent en god tilstandsrapport...ikke godta en tippetegn-kryss versjon for en såvidt dyr bil....og sett også av tid til en grundig prøvekjøring. Bruk gjerne sjekklistene fra forrukerrådet og Motor, det er fort gjort å glemme seg bort når man ser blank lakk...det kan skje den beste, det har skjedd meg :-)

Ellers antar jeg dere har gjort en vurdering av hvorvidt dere bil ha brukt BMW eller en nesten-ny eller ny Skoda SUV...det siste gir uvegerlig både mer bil for pengene, et mer forutsigbart bilhold og mer plass. Men man går selvfølgelig glipp av bling-faktoren ved å eie en BMW :-) Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger