0

BMW X3 Diesel kontra 525 DAT

spurt 2020-07-26 16:03:09 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Jeg har en BMW X3 2012 modell og er avhengig av 4 hjuls drift. Dette opp og ned til hytta. Bilen fungerer meget bra og har god fremkommelighet og ikke minst down hill funksjon som jeg virkelig fikk brukt i vinter og det på is føre. Det må jeg også ha videre.

Jeg vurderer å kjøpe 525 med xdrive da jeg tidligere har kjørt 520 med fantastisk kjøre egenskaper og billig i drift. Har du noe kommentarer til et slikt valg. Jeg har også vurdert X5 den med 235 hester.

Om jeg skulle skifte merke hva er da ditt forslag.

Mvh per eirik aune, Mail adressen er per.eirik.aune@gmail.com

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-07-26 18:29:36 +0200

updated 2020-07-26 18:47:38 +0200

Hei Per Erik Ja når du kan velge mellom slike godbiter så er du heldig må jeg si. Først og fremst ville jeg nok vurdert hytteveien min er den slik at du trenger den økte bakkeklaringen eller kan du klare deg med en vanlig sedan eller stasjonsvogn med 4 hjuls trekk. Må jo egentlig si at du har en fortreffelig bil i den du har jeg da men det er jo ikke jeg som bestemmer her. Min personlige favoritt og som jeg selv skal eie en gang er X5 så ville jo selvfølgelig valgt den da sitter du høyt og trygt med god oversikt og aldeles fantastisk og komme seg inn og ut av samt lett å laste inn og ut av.

Konkurenneter er det faktisk ikke så mange av men drar frem et par: Porche Cayenne er en flott bil og kan alt det en X5 kan pluss litt til. Range Rover her er det luksus all inn men de har også flere modeller i utvalget sitt. Lexus RX 450 har hybrid og går aldri i stykker men man skal like utseende også. Mercedes ML men Bmw og Mercedes eiere er som hund og katt så velger for deg at dette ikke er intresant. Ford Edge er en outsider men har alt du trenger men blir smør og brød alternativet mot de andre her men Ford har ihvertfall gjort et tappert forsøk her det skal de ha.

Ja du fikk litt å tygge på her men håper du ikke er enda mer forvirret nå.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-07-27 08:30:02 +0200

Ja, som Kamerat K sier, 525 kan bli en spennende opplevelse om du har et par steiner som stikker opp på hytteveien. På landeveien derimot mister du kanhende løsta på SUV for tid og evighet om du først går for 5-serie. Jeg tenker jo også at om du først har hatt BMW en stund, vil du neppe trives spesielt godt med noe annet. Sett deg ned og tenk gjennom kjøremønster og behov, ta gjerne en tur innom en forhandler og prøvekjør alternativene grundig...merkeforhandlerne har jo demobiler som er der nettopp for at kundene skal kunne prøvekjøre. Når du nevner "billig i drift" tenker jeg jo at du også heller mot diesel, det er et godt valg for de av oss som har et kjøremønster der langkjørng dominerer. I det hele tatt: hold deg til det du kjenner og velg en bil som passer ditt kjøremønster, hva "naboen" sier betyr ingen verdens ting, det er deg som skal bli fornøyd. Ellers er firehjulstrekk noe du har glede av hele året, overalt: det gir bedre kjøreegenskaper, det gir en mer stabil bil uansett føreforhold, og ikke minst: økt sikkerhet. Dette med fremkommeligheten er egentlig bare en grei biting som følger med på kjøpet, jeg tenker at AWD burde vært regelen, ikke unntaket, i et land som Norge. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger