0

Familiebil

spurt 2020-08-07 09:45:35 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei! Er Toyota LC en familiebil å stole på? De er jo ganske dyre og har derfor ofte høy km. Hva bør jeg sjekke hvis jeg kjøper en slik bil? Er alle årsmodellene like gode?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-08-07 09:59:35 +0100

Dette er generelt veldig gode biler. Jeg har hatt to stykker selv, en 120 og en 150. Vet ikke hva slags budsjett du har, men gå for en 150 om pengene strekker til Forskjellene er større enn man skulle tro. Selv om bilene er solide og gode, er de ikke feilfrie. En periode ble det skiftet en god del motorer på 120-serien. Årsaken var at diesel kom ned i smøreoljen. På eldre biler med luftfjæring er denne svakhet. Ellers kan automatkasser som har gått langt ta kvelden og det samme med turbo.

Ellers er jo dekk, hjullagre, forstilling og ikke minst bremseskiver man bør sjekke litt nøye. Jeg mener at dette er noen av de bestebruktbilene som finnes, og er ikke redd for å anbefale kjøp om man leter opp en frisk og fin bil i god stand.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-08-07 22:18:46 +0100

En tilføyelse: LC er en helt herlig bil til japs å være, og det er bla mange varebilregisterte i markedet som ble levert med bakseter....eierne har normalt sett baksetene liggende i garasjen til bilen er gammel nok til at det ikke koster noe å sette dem inn eller til de finner ut at de vil selge bilen...vips...så har man en personbil. Det eneste man skal ha i bakhodet, er at LC er en relativt tung bil. Setningen "Det koster å være kar" gjelder også her, og skal man kjøpe brukt, bør man sjekke grundig og heller betale litt ekstra for å få en bil i god stand. Som alltid ellers: bilens faktiske stand betyr mer enn noen kilometer fra eller til. Glem heller ikke at også LC ruster! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger