TV 2 Play
Min konto
0

Feiljusterte lys i høstmørket

spurt 2020-11-09 17:03:56 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny. Ledlys er flotte saker.. Men det krever også at teknikken er tunet inn. Har du eller andre i redaksjonen lagt merke til at en stor andel Tesla 3 har grovt feiljusterte nærlys? Det virker som om lampe på sjåførsiden tilhører en bil ment for land med venstrekjøring.. Lukter det leveringsproblemer? Samme med BMWi3, disse har ofte grove avvik i justering. Disse har i tillegg fått godkjent "blå" farge, merkelig. For ikke å virke altfor sur og gubbete- Audi, Porsche og MB mfl, i tillegg til Alfa Romeo så klart, har veldig godt justerte nærlys.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-11-09 18:46:39 +0200

Lys som er like godt justert som juletrelys er dessverre ikke uvanlig langs veien, og det skulle ikke fordundre meg om du har rett i at bilene du nevner er blant dem som kommer med "iboende" feil, det være seg feil reflektorer eller feiljusterte lys. At eierne ikke merker det, er som det pleier, ikke så rent få som klager over dårlig lys og ikke skjønner at det har noe med at frontlyktene er justert sånn at de kunne fungert som luftvern-lyskastere! Sånt skjer! For ikke å snakke om alle smartingene som bare MÅ kjøre med grøftelys og spredere i tide og utide!

The Bottom Line er at ja, det er forståelig at en del bileiere har hue under armen, men man må bare undre seg over hvorfor ikke bilbransjen selv...såvel salgsleddet som verkstedene som de facto har bilene inne til service i dann og vann...ikke tar mer tak i slikt som dette. Det er nesten så man skulle tro at "service" etter "fabrikantens anbefalinger" er blitt erstattet av et tippe-tegn-kryss-skjema, der "sjekke lys" ikke engang er påtenkt! Enighet er en fryd, legg til at også Volkswagen faktisk klarer å levere sine biler med korrekt fjusterte lys :-)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar