TV 2 Play
Min konto
0

Gul varsellampe for olje lyser

spurt 2020-11-25 21:10:52 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei!

Jeg kjøpte nylig en Ford fiesta 2010 modell som har gått ca 114 000km. Den hadde full service i november i år. Vært oljeskift og skift av oljefelter.

Når jeg startet bilen fra jobb i dag så begynte lampen å lyse. Men fikk sjekket oljen med peilen og det viste seg at det var litt over halv på peilen. Hva kan dette skyldes?

Mvh Charlotte

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-11-25 22:07:00 +0200

Hei Charlotte Lekasje kan være en ting så se under bilen at det ikke drypper olje men er det en plate under der kan det ta en stund før det vises, noen ganger glemmer verksted å dra til filteret, dette har skjedd mange ganger før og er heller ikke siste gang det blir glemt da alle kan gjøre feil av og til. Verksted kan ha fylt på for lite og ikke tatt hensyn til at filter rommer noen desiliter, er det halv på peilepinme kan det høres ut som ca en halv liter som mangler. Er verksted som gjorde jobben i nærheten så kjør innom å få sjekket det skal ikke koste deg noe da du har betalt for oljeskift. Ellers er det viktig at hvis du selv fyller olje at det er riktig type altså ford spec og trolig 5w-30 olje og sannsynlig helsyntetisk men du sier ikke noe om motoren som er i bilen så dette må sjekkes først før du fyller på.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar