0

Dekk slitt pga feil på bil

spurt 2020-12-04 17:13:46 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, Vi merket at våre dekke var helt nedslitte på innsiden, alt bare på ene siden av dekkene. Gjaldt alle 4. vi fant dette ut nær vi skiftet til vinterdekk da det ikke var synlig for oss når de stod på. Etter service nylig viste det seg at alle 4 bærearmer måtte skiftes og hjulstilling var feil. Alt gikk på garanti fra Tesla og ble utbedret idag og igår. Dekkene er ødelagt og var ikke gått mer enn rundt 20 000 km. Når dekkene er ødelagt pga en garantisak, skal ikke også dekke gå under denne garanti? Verdt å sjekke da dekk er dyrt og disse hadde nok vart lenge enda.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-12-05 00:34:46 +0200

Hei Nei dekk er nok ikke en garantisak og hadde de 20000 km så kan man nok si de er drøyt halvslitt. At de var nedslitt på innsiden må nok likevel sees i samenheng med resten av dekket. Tror at det er ca 2/3 deler av dekket som må være innenfor kravene ellers må de byttes. Litt spesielt er det at alle 4 bærebruer må byttes pga feilinnstilling noe som får en til å tro at fabrikken hadde en dårlig dag ang monteringen. Å håpe på 4 nye dekk er nok litt i overkant men et raust avslag på nye dekk som godwill kunne man jo håpet på for tort og svie. Generelt er en god tone med forhandler den beste veien å gå så ville nok prøvd dette først og fremst.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger